Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Schaamhaar vormen

Breng je schaamhaar in vorm

Steeds meer vrouwen besteden tijd aan de verzorging van het schaamhaar. Net zoals het haar op het hoofd kan schaamhaar worden getrimd, geschoren, gekamd en gestyled in verschillende stijlen. Je hebt hierbij 2 mogelijkheden: het high-performance of low-performance stylen van je schaamhaar.

Bij een high performance stijl wordt het schaamhaar regelmatig getrimd, geschoren en/of geknipt. De schaamstreek wordt goed verzorgd om stoppels en daardoor jeuk te voorkomen. Schaamhaar dat intensief wordt onderhouden wordt gekarakteriseerd door een maximale lengte van het haar van ongeveer 1 cm.

De andere stijl, low-performance, vergt veel minder verzorging. Het haar wordt in de meeste gevallen niet of nauwelijks geknipt. Het belangrijkste verschil tussen beide stijlen is dat vrouwen met een high-performance stijl in schaamhaar daarvoor bewust kiezen terwijl de vrouwen met een low performance stijl ermee geboren zijn.

Hieronder vind je enkele ideeen die je kunnen inspireren om je eigen high-performance stijl te ontwikkelen.

 

De gelijkbenige driehoek

Eigenlijk de meest gewone van alle high-performance stijlen vanwege zijn vorm. Deze stijl kan ook ingedeeld worden bij de low performance stijlen voor vrouwen die relatief weinig haar hebben.

De Braziliaan

Het haar wordt getrimd in de vorm van een verticale lijn. De breedte van die lijn is minder dan 2 cm. De bovenkant eindigt dichter bij de navel dan bij andere stijlen. Synoniem: de landingsbaan.

 

De “Lolita”

Al het haar eraf. Helemaal kaal dus. Synoniem: de Kojak.


Wat meer uitgesproken en daardoor opvallende high-performance stijlen zijn:

De Charlie Chaplin

Het haar is geknipt in een smal, horizontaal, rechthoekig vierkantje in de vorm van de snor van de bekende Engelse acteur. Het bevindt zich onmiddellijk boven en aangrenzend aan de genitalien. Synoniem: de Fuhrer.

 

Verkeersbord

In deze stijl is het haar geschoren in de vorm van een pijl die naar beneden wijst. Mogelijk als ongevraagde indicatie voor de mannelijke partner waar hij heen moet of waar hij aandacht aan moet geven?


De speelkaart

Deze stijl zie je bij exotische dansers. Het haar op de venusheuvel is geschoren in de vorm een speelkaart. Het meest populair zijn harten en schoppen.


Echte typische low-performance stijlen zijn

 

De Afro

In tegenstelling tot wat men zou verwachten beperkt deze stijl zich niet tot vrouwen van Afrikaanse afkomst omdat de meeste vrouwen gekruld schaamhaar hebben. Deze stijl onderscheidt zich vanwege meer diepte en krullen dan het gemiddelde schaamhaar.

 

De patchoeli

In deze stijl wordt al het haar dat van nature aanwezig is ten volle benut. Het is het tegenovergestelde van de Lolita. Vrouwen die deze stijl prefereren houden niet van scheren.

Synoniemen: de Madonna, de Sikh.

Bron: www.BeautyNieuws.nl
Dit artikel is 11889 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair