Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Column Michel: Bimbo cultuur

Leuk artikel van een meid die pro-schaamhaar is en een beetje geshockeerd is door het hele scheergedoe en de commercie die zich hierond afspeelt.

 


Ik moet echt even mijn hart luchten !
De laatste tijd merk ik steeds meer hoe oppervlakkig de cultuur van tegewoordig is, en ik wil niet zeggen dat vroeger alles beter was ofzo. Het valt me gewoon op!
Het begon ongveer 2 jaar geleden toen ik met mn beste vriendin een gesprek had over sex, na een tijdje vertelde ze me ook dat ze haar schaamhaar scheerde dus ik vroeg me af waarom ze dat in hemelsnaam deed ''dat vond ze schoner, en jongens vinden haar nou eenmaal vies''. Ik ging die dag naar huis met een compleet verward gevoel.
Ik snap dat iemand z'n schaamhaar bijhoud en als het nogal veel is misschien bijscheert. Maar waarom zou je het in hemelsnaam allemaal weg halen? Het zit daar om je te beschermen tegen infecties en ziektes en nadat je het hebt geschoren krijg je meestal meteen rode bultjes. Het ziet er gewoonweg uit alsof je een kip hebt kaalgeplukt en de volgende dag heb je al weer stoppels en die kan je niet direct weg halen. Stoppels en iemand die continu in z'n broek zit te krabben "how charming".
Vervolgens als ik hierover praat krijg ik duizenden reacties en de meest genoemde is dat het schoner is als je het scheert en dat is dan ook de meest rare reden die ik heb gehoord!
Als je je gewoon elke dag doucht is er niks aan de hand. Als het schoner zou zijn waarom willen we dan niet massaal dat mannen hun schaamhaar scheren? Of hun okselhaar?

 

Vervolgens, vind ik persoonlijk het scheren van schaamhaar redelijk pervers. Waarom? Als je als vrouw geen schaamhaar hebt vind ik het eruit zien alsof ze 8 is. Mannen die geilen op vrouwen zonder schaamhaar geeft mij het idee dat ze geilen op het idee van hoe jonger en strakker hoe mooier en dat vind ik redelijk pervers.
Nu dat de meeste meisjes die ik tegenkom hun schaamhaar scheren begin ik ook steeds vaker over ''schaamlipcorrectie'' te horen, een soort nieuwe hype! Ik snap best dat een meisje zo een ingreep wil laten doen als ze er lichamelijke klachten van heeft. Maar ja, als je al je schaamhaar wegscheert zie je ook opeens dat je binnenste schaamlippen toch vaak groter zijn dan de buitenste en dan krijg je het idee dat zoiets lelijk is. ''Meneer de plastisch chirug, doe mij maar een playboy doos en snij alles gelijk maar weg''
Ik vind dit gewoon zielig maar het meest nog ziekelijk.

 

Jonge meisjes worden tegenwoordig van 2 kanten volgegooid met informatie. Aan de ene kant krijgen ze non stop te horen dat ze zichzelf moeten blijven en zichzelf moeten accepteren zoals ze zijn en aan de andere kant gooit de media je vol met beautytips. Maatje 32 is tegenwoordig al overgewicht en als je cellulitus hebt dan kan je je net zo goed nooit meer op het strand vertonen.

 

Laat ik het zo zeggen ''Ik blijf me lekker volproppen met een big mac als ik daar echt is zin in heb en een scheermesje komt nooit of te nimmer in de buurt van mijn venusheuvel en cellulitus dat heeft iedereen''

Geschreven door synthetic doll

groetjes Michel


Dit artikel is 11287 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair