Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Bekend schaamhaar: sexy Demi Moore

Demi Moore, beroepsnaam van Demetria Gene (Demi) Guynes. Een pracht van een vrouw, een waar juweel. Vele actrices begaan al eens de jeugdzonde om naakt te poseren. Als ze dan later beroemd worden kan de klok niet meer teruggedraaid worden en circuleren de foto's al vlug in het rond. Zeker met het internet is dit niet meer te stoppen. Persoonlijk vind ik dit niet erg anders hadden we nooit deze prachtige naaktfoto van haar kunnen aanschouwen. Een mooie, sexy en sensuele pose met een prachtige kijk op haar weelderige schaamhaar zonder vulgair over te komen. Gewoon kijken en genieten.

 

Demi Moore raakte bekend dankzij haar films "Ghost" (1990), "Striptease" (1996), "Indecent proposal" (1993) en "GI Jane" (1997). Binnenkort is Moore ook te zien in de film "Bunraku" als Alexandra. Voor "Ghost" kreeg Moore nog de Saturn Award voor beste actrice van de Academy of Science Fiction, Fantasy and Horror Films. Ze kreeg ook een MTV Movie Award voor beste kus met Woody Harrelson in "Indecent proposal".

 
Niet alleen op werkvlak heeft Moore de handen vol gehad. Ook privé heeft ze heel wat watertjes doorzwommen. Moore heeft altijd een problematische relatie gehad met haar moeder die verslaafd is aan alcohol. Als kind moest ze ook meer dan 40 keer verhuizen omdat haar stiefvader van job was veranderd. Moore was voor het eerst te zien in de tv-serie "General hospital" in 1982-1983, Moore was 19. Ze raakte toen ook verslaafd aan cocaïne, maar stopte volledig met drugs drie jaar later nadat ze ontslagen was van de filmset van "St. Elmo's Fire" omdat ze high kwam opdagen voor de opnames.

 

In 1980 trouwde Moore met singer-songwriter Freddie Moore, van wie ze de achternaam altijd heeft behouden. Na bijna 5 jaar huwelijk ging het koppel uiteen. Twee jaar later trouwde Demi Moore met acteur Bruce Willis. Samen heeft het koppel drie dochters: Rumer, Scout en Tallulah. Na 13 jaar liep ook het tweede huwelijk van Moore op de klippen. Maar ze vond een nieuwe liefde in de 15 jaar jongere acteur Ashton Kutcher (32) met wie ze in 2005 is getrouwd.

 

Michel


Dit artikel is 11608 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair