Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Scoren met jouw eigen schaamhaarmode account

Regelmatig krijgen we de vraag hoe je beter kunt scoren met je inzending. Sommige mensen denken dat ze hun eigen inzending prima omhoog kunnen clicken, anderen vinden het jammer dat ze onderaan staan. Natuurlijk kun je er zelf veel aan doen om te zorgen dat jouw inzending populair wordt.

 

Zorg voor een goede foto

Een goede foto is een absolute voorwaarde om goed te scoren. Mensen zien als eerste een klein formaat van jouw foto en besluiten dan of ze wel of niet clicken om jouw account te bekijken. Deze goede foto hoeft natuurlijk niet perse met je gezicht erbij, ook al helpt het wel, maar let bij het fotograferen goed op de achtergrond en de positie van je camera.

 

Schrijf een leuk stukje tekst

Je foto is binnen 10 seconden bekeken, maar een goed geschreven stukje tekst blijft vaak wat beter hangen en kan ervoor zorgen dat mensen nog een keer terugkomen om jouw inzending te bekijken. Tevens zorgt een stukje tekst er ook voor dat jouw pagina hoog in Google komt. Aangezien de meeste bezoekers via Google komen en dan ook nog meestal direct op een account is dit een erg goede methode. Jouw inzending komt door jouw tekst op bepaalde woorden hoog in Google.

 

Zorg voor links naar jouw pagina

Jouw account is een eigen pagina op onze website. Iedere keer dat jouw account wordt bekeken wordt er een bezoek geregistreerd. Wordt jouw inzending in korte tijd erg vaak bekeken, dan kom je aan de rechterkant op de homepagina te staan.

Om er nou voor te zorgen dat jouw account veel bekeken wordt is het een uitstekende methode om op Fora en gastenboeken een stukje te schrijven over jouw inzending. Dit stukje voorzie je vervolgens van een link. Deze link moet je niet leggen naar http://www.schaamhaarmode.nl, maar leg je direct naar jouw inzending, Ook kun je mensen mailen om te stemmen op jouw inzending. Let wel op. Stemmen kan maar 1 keer per ip adres.

 

We hopen je met bovenstaande tips een heel eind te helpen jouw inzending populair te maken.


Dit artikel is 12712 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair