Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Kevin [36]

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Bekend schaamhaar: Sylvia Kristel

Wie kent ze niet, Sylvia Kristel beter bekend als Emanuelle, een bevallige schone van bij ons die het ver geschopt heeft in de filmwereld dankzij haar verschijning in de welgekende filmreeks. Zoals toen gebruikelijk, was het schaamhaar nog erg populair en had ook zij een mooi verzorgd driehoekje om trots op te zijn. Een voorbeeld voor velen als je het mij vraagt.

 

"Emmanuelle" was destijds een groot succes en cultureel fenomeen. Samen met de hardcore porno film Deep Throat (1972) werd "Emmanuelle" één van de eerste erotische films die wereldwijd via een grote Hollywoodstudio werden uitgebracht. Colombia Pictures wilde de film enkel uitbrengen nadat hen opviel dat het merendeel van het Franse bioscooppubliek uit vrouwen bestond. Sylvia Kristel groeide uit tot een wereldster en erotische films hadden een tijdje lang een sjieke reputatie.

 

Toch was de film erg controversieel voor zijn tijd. Zo waren er expliciete seksscènes te zien, naaktzwemmen, masturbatie, seks aan boord van een vliegtuig, verkrachting, lesbische vrijscènes en een scène waarin een danseres een sigaret rookt vanuit haar vagina. "Emmanuelle" droeg haar "18 +"-gradering met trots en de prent werd internationaal door zo'n 300 miljoen bioscoopbezoekers bekeken. Het is nog steeds één van de succesrijkste Franse films ooit. In Groot-Brittannië werd de film door censuurridders aangevallen, maar uiteindelijk werd enkel de verkrachtingsscène uit de film geknipt.

 

Door het grote succes konden vervolgen niet uitblijven. Kristel speelde in "Emmanuelle 2" opnieuw mee, maar kreeg op eigen verzoek een hoger loon uitbetaald. Tegen de jaren '80 liet ze jongere actrices haar rol vertolken, maar ze keerde nog één keer terug voor de zevende "Emmanuelle"-film.

 

Michel


Dit artikel is 11367 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair