Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Kevin [36]

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Column Michel: Discussies over schaamhaarmode

Toch altijd interessant om de mensen zo te zien discussiëren over schaamhaar. Dit wil toch zeggen dat het toch wel enigszins gevoelig ligt als er zo moeilijk over gedaan wordt. De voorstanders - spijtig genoeg in de minderheid - tegen de tegenstanders. Laten we hopen dat we hierin wat verandering kunnen brengen met sites zoals deze.

 

Ik vind het ook altijd wel leuk om de mening van anderen te horen in verband met dit toch zo gevoelige onderwerp. Daarom denk ik dat het interessant is om af en toe in mijn column een weliswaar "positieve" mening hierover te geven van voorstanders van schaamhaar.

 

"Het is heerlijk luchtig en fris. De wind wappert door je bos, streelt de toppen van je veld, en als je het goed bijhoudt en geen roos hebt, dan is het fluweel zacht en dan geniet je man optimaal!
Zelfs onder de armen wat haar, een echt sexy zicht. En men moet er geen pijn voor lijden,wel bij het scheren. Schaamhaar maakt de vrouw vrouwelijker. Prachtig is het. Zelf vind ik een mooi driehoekje zeer vrouwelijk. Ook op foto's is het mooi".
Martine.

 

 Zo zie je maar dat er ook vrouwen zijn die hierover een leuke mening hebben.

 

Michel

 
 


Dit artikel is 11038 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair