Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Bekend schaamhaar: Madonna met een volle bos

Als bewonderaar van bekend schaamhaar vind ik dat deze dame zeker niet mag ontbreken in het rijtje: Madonna Louise Veronica Ciccone beter bekend als MadonnaZij wordt ook wel de almaar transformerende Queen of Pop genoemd en is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Een boeiende vrouw met een al even boeiende levensloop.

 

Beruchte videoclips zijn die van Express yourself (SM en bondage), Justify my love (de eerste clip ooit die op MTV alleen na 23.00 uur mocht worden uitgezonden) en Erotica die beelden toont van haar project; het boek Sex waarin ze naakt te zien is in verschillende erotische settings die de fantasieën van alter-ego "Dita" uitbeelden. Sex is een boek met foto's en korte verhalen van de Amerikaanse superster Madonna. De foto's werden gemaakt door Steven Klein, en naast Madonna zijn onder andere Vanilla Ice, Naomi Campbell en Isabella Rosselini in het boek te bewonderen. Het boek is verschenen in de herfst van 1992, gelijktijdig met Madonna's album Erotica.Ondanks de hoge verkoopprijs was het binnen enkele uren na verschijnen uitverkocht. Het werd geleverd in een aluminium gesealde hoes die moet worden opengeknipt om bij het boek te komen. Tevens werd er een cd bijgeleverd met één nummer: een alternatieve versie van Madonna's hitsingle Erotica, getiteld Erotic.

 

Michel


Dit artikel is 11348 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair