Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Column Michel: Haarscherpe colums over schaamhaar

Hallo iedereen,

 

Met deze wil ik me graag even voorstellen: ik ben Michel en zoals reeds werd aangekondigd  ga ik proberen van op geregelde tijdstippen hier op de site mijn mening weer te geven betreft schaamhaar. Ik vind het tof dat ik deel mag uitmaken van het team om deze site aantrekkelijk te maken voor iedereen die in dit onderwerp geinteresseerd is.

 

Ik ben zelf een zeer groot aanhanger en liefhebber van vrouwelijk schaamhaar en probeer al geruime tijd vrouwen/meisjes ervan te overtuigen dat schaamhaar echt wel mooi is. Uiteraard is dit mijn persoonlijke mening en respecteer ik ieders mening en gedachten hierover ook al komen deze niet overeen met de mijne. We leven tenslotte in een vrije wereld.

 

Ach, schaamhaar, het blijft een boeiend en prikkelend onderwerp dat al voor menige discussies gezorgd heeft. Ik zelf vind het mooi, sexy, heel erotisch en opwindend. Eén van de meest aantrekkelijke delen van een vrouwenlichaam. Het maakt een vrouw/meisje vrouwelijk en beminnelijk, een lust voor het oog om naar te kijken en om lief te hebben.

 

Als volwaardig hetero zijnde man ga ik mij in deze rubriek niet uitlaten over mannelijk schaamhaar, daar gaat mijn interesese niet naar uit. Dat laat ik liever aan anderen over. Bijgevoegd een foto die voor zichzelf spreekt en geen woorden nodig heeft.

 

Tot spoedig

Michel


Dit artikel is 11080 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair