Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Wat zegt je schaamhaar over je karakter

De moderne vrouw besteed aandacht aan haar schaamhaar. Natuurlijk. Je kunt tegenwoordig niet meer aankomen met een onverzorgde bos. Wordt toch een beetje raar naar gekeken. Desalniettemin, een verzorgde bos mag weer. Nu is natuurlijk de grote vraag. Wat zegt jouw schaamhaar over jou? Je maakt waarschijnlijk niet voor niets een bepaalde keuze, ook al gebeurd het vaak onbewust.

 

1. De volle bos die netjes onderhouden is.

De eigenaresse van de volle bos heeft het makkelijk. Een beetje kammen, soms een beetje bijknippen en af en toe het lijntje van de bikini volgen en klaar is de bos.

Over het algemeen is de vrouw die kiest voor de volle bos erg natuurlijk ingesteld en vrij ongeremd. Is meestal niet preuts aangelegd en beschikt over een flinke dosis zelfvertrouwen.

 

2. Het woekerende oerwoud.

Voor deze vrouw geen gedoe. Het schaamhaar zit er tenslotte niet voor niets zegt ze. Het type vrouw dat kiest voor een praktisch lingeriesetje en zeker niet voor de nieuwste collectie van Marlies Dekkers.

Dit type vrouw is makkelijk. Doet nergens moeilijk over en is wat rommelig aangelegd. In bed is deze vrouw zeker niet slecht, maar een keer iets speciaals doen vind ze dan ook weer niet nodig. 

 

3. De netjes bijgewerkte bikinilijn.

De standaard van de afgelopen jaren. Een netjes bijgewerkte bikinilijn waar absoluut geen haartje van onder het bikinibroekje of slipje vandaan zal komen. Eigenlijk de schaamhaarstijl waar niets op valt aan te merken.

De eigenaresse van deze schaamhaarcoupe heeft meestal niet al te veel zelfvertrouwen. Na het wekelijkse uurtje sporten wil ze onder de douche niet teveel opvallen tussen de andere vrouwen en kiest er dus voor zo doorsnee mogelijk te zijn. Uiteraard val je met deze stijl ook absoluut niet op. Er is weinig te zien en het is toch verzorgd.

 

4. De kaalgeschoren venusheuvel.

Je ziet het heel vaak een vrouw die zichzelf volledig kaalscheert. Even een mesje er overheen, of met hars strips, of een consult bij de schoonheidsspecialiste. Vaak wordt deze vorm gezien als de meest hygiënische.

De stijl voor de stoere vrouw, maar ook voor de perfectionist. Dit type vrouw kan het niets schelen dat alles goed te zien is. Heb jij een streepje? Dan heb je vaak ook een open karakter en houd je rekening met je partner. Haren van jou in zijn mond vind jij geen leuk idee.

 

5. Het streepje

Ze zijn er in alle soorten en maten. Dunne streepje, brede streepjes. Bovenstreepje, doorlopende streepjes. Sommige vrouwen hebben het streepje zo breed als de boel daar beneden, of laten het streepje doorlopen zodat ze nog iets hebben op hun schaamlippen. Andere doen weer een heel dun streepje die je bijna niet kunt zien.

Over het algemeen is de vrouw met het streepje er wel eentje die van avontuur houd. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat dit de meest sexy vorm is. Het streepje is dan ook de vorm die als een vrouw bloot is de nadruk behoorlijk op haar geslachtsdeel legt. Dit vind dit type vrouw prima, ze is er immers trots op.


Dit artikel is 11899 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair