Log in

Email:

  

Wachtwoord:

  

Registreren

Populaire inzendingen

Bezoekers van onze site die zelf hun schaamhaar durven tonen. Hieronder zie je de populairste inzendingen van dit moment.

Barry [35]

Nieuws over schaamhaar


Harige Lingerie, Iets voor jou?

De laatste jaren is schaamhaar behoorlijk uit de mode geraakt. Het was zelfs bijna zo dat als je geen kale doos had, je er niet meer bij hoorde. Net als met mode trends is ook de schaamhaarmode aan verandering onderhevig. Schaamhaar laten mag weer.

Het Finse  ontwerpersduo Tärähtäneet Ämmät denkt hier niet anders over en hebben zich toegelegd op het ontwerpen van harige slipjes. Onderbroekjes waarmee het lijkt alsof je schaamhaar hebt. Ze vinden dat vrouwen niet langer perfect, glad en schoon hoeven te zijn en mannen kunnen met dezed onderbroeken weer een stoere bos haar laten zien.

Ondanks dat er veel mannen zijn die een glad vrouwelijk geslachtsdeel veel aantrekkelijker vinden is schaamhaar belangrijk voor ons sexleven. Ons lichaam produceert namelijk feromonen. Dit is een soort lokstofje waarmee we mensen van het andere geslacht onbewust lokken. Dit stofje wordt vastgehouden in ons schaamhaar. Hoe minder schaamhaar, hoe minder lokstof dus.


Dit artikel is 11070 keer gelezen.


Mail dit aan een vriend of vriendin


Plaats dit artikel door.


Meer nieuws

  Nieuwe website
  Wie durft
  Leuk filmpje van Gilette over schaamhaar
  Schaamhaar vormen
  Hoe moeten we scheren
  Bekend schaamhaar: Monique van de Ven
  Column Michel: Bimbo cultuur
  Filmpje: Maagd op het gebied van schaamhaar laten waxen
  Bekend schaamhaar: Brigitte Bardot
  Column Michel: The beauty of hair